CASAL ONLINE

El confinament continua i el nostre detectiu d’estar per casa segueix tenint casos per resoldre. És per aquest motiu que, amb més ganes que mai, torna per demanar-vos ajuda en les seves trepidants aventures i, per aquest temps que ens queda d’estar a casa, volem seguir fent-vos arribar el lleure de manera fàcil i divertida. La intriga, l’animació, els jocs i els reptes no hi faltaran!

Què oferim?

- Un Casal online gratuït. - Durant els caps de setmana (del 25 d’abril al 31 de maig).

Centre d’interès: Sherlock Home, un detectiu d'estar per casa

Una vegada més, haurem de fer de detectius i ajudar en Sherlock Home. Ens haurem de convertir en els seus ulls, orelles i cervell... per poder resoldre els casos més inimaginables! Ens en sortirem?

A qui l’oferim?

- A famílies i nens i nenes de 3 a 12 anys.

- En aquesta segona temporada oferim activitats tan adaptables i atractives com sigui possible per a totes les edats!

Com funciona?

- Al Canal de Youtube de Cim d'Estela, durant el cap de setmana, penjarem el centre d’interès i l’activitat, dissabte al matí cap a les 10h, i diumenge a la tarda cap a les 19h, hi haurà la resolució del cas.

- Podreu estar al corrent de totes les novetats i instruccions, a través d’aquest Canal de Telegram.

- Podreu fer servir el correu electrònic per fer-nos arribar les fotos i vídeos dels reptes i/o activitats que vulgueu ensenyar-nos.

- Als nostres canals social media podreu anar seguint tot el que anem fent. Seguiu- nos a Live Instagram, Facebook i Twitter.

Planificació de l’activitat

- Divendres: explicació de l’activitat del cap de setmana i del material necessari a Telegram.

- Dissabte: presentació del nou cas i taller.

- Diumenge: resolució del cas.