CLUB D’ESPORT

La Fundació Cim d’Estela té, com una de les seves tasques principals, la gestió de les activitat esportives extraescolars. L’esport és una eina fonamental per a la formació integral dels infants i dels joves ja que els ajuda en el desenvolupament físic, personal i social.

L’entrenament és el moment més important en la pràctica d’un esport a nivell escolar. Mentre entrenen, els nois i noies aprenen les normes i la tècnica de cada esport; desenvolupen les relacions entre els membres de l’equip i la persona que els entrena; adquireixen els hàbits i les habilitats d’una pràctica esportiva reglada i assimilen l’esforç i la disciplina com a mitjà per aconseguir fites.

La competició, si es fa de manera adequada, pot ser un element molt positiu per al desenvolupament personal. A la Fundació Cim d’Estela pensem que la diferència principal entre la competició a nivell escolar i la federada és la finalitat. La primera es basa en la filosofia de l’esforç i té una finalitat educativa; la segona busca el rendiment. Cal començar a competir quan sigui un element positiu pedagògicament; per això, segons l’activitat, comencem a competir més d’hora o més tard.

Anar vestit correctament és molt important a l’hora de fer esport, sobretot a l’hora de competir. Per això, l’equip esportiu és obligatori a partir de 3r de primària.

Activitats

Club d'esportp4p51pri2pri3pri4pri5pri6pri1sec2sec3sec4sec1bat2bat
Jocs motrius            
Preesport            
Escola de futbol sala            
Escola de bàsquet            
Escola de voleibol            
Escola d’handbol             
Escola de gimnàstica rítmica            
Escola de gimnàstica artística              
Escola de dansa            
Escola d’atletisme            
Escola de judo            
Futbol sala    
Futbol 7       
Bàsquet.    
Voleibol    
Handbol         
Natació        
Patinatge        
Gimnàstica artística       
Gimnàstica rítmica        
Dansa          
Funky & Hip-Hop      
Tennis taula      
Atletisme          
Judo          
Escacs